light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Certificeringer

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fuld transparens. Derfor giver vi dig certifikater, som viser, at vi overholder visse bestemmelser. Vi gennemgår regelmæssige evalueringer inden for forskellige områder, som derefter certificeres af en uafhængig tredjepartsorganisation.

  • Vi fornyer vores ISO14001- og ISO9001-certificeringer hvert år.
  • Hvert år evalueres vores CSR-arbejde (Corporate Social Responsibility) af Ecovadis. 
  • Naturligvis tilbyder vi også vores kunder produktrelaterede certifikater såsom REACH og RoHS.
  • Vælg vores FSC®-certificerede emballage i bølgepap og træ.
  • Et certifikat viser, at vores hjemmeside er CO2-neutral.

 

Vi giver naturligvis også vores kunder produktrelaterede certifikater: Dette omfatter f.eks. godkendelse af emballage til fødevarer eller farligt gods samt vores bekræftelse af overholdelse af REACH/ROHS-bestemmelserne.

Linje

Produktstandarder

Vi kender og forstår vores kunders specifikke kvalitetskrav og sætter de højeste standarder for kvalitetssikring. Vi sikrer, at disse standarder efterleves med hensyn til både kvalitet og miljø via certificerede styringssystemer.

ISO-certifikater

Derfor gennemgår vi hele tiden vores processer og overvåger relevante indikatorer. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 for at sikre, at vi konsekvent overholder og løbende optimerer vores høje kvalitetskrav.

Vores miljøstyringssystem er ISO 14001-certificeret: 2015.

 

Læs mere
Linje

Ecovadis

Hvert år vurderes Boxons bæredygtighedsarbejde af Ecovadis. Det førende evalueringssystem tager hensyn til aspekter som miljø, arbejdsforhold, virksomhedsansvar og etik samt bæredygtig leverandørkæde.

Vi blev tildelt EcoVadis Guld for vores solide bæredygtighedsarbejde i 2022. Læs bæredygtighedsrapporten herunder for at se den fuldstændige vurdering af regnskabsåret. Hvis du er interesseret i vores Ecovadis Scorecard, bedes du kontakte os.

 

Læs mere
Linje

FSC®

Når du vælger at købe FSC®-certificerede papir- og bølgepapprodukter, vælger du omhyggelig forvaltning af skovens ressourcer. Vores bølgepapemballage med FSC®-certificering viser, at råvaren kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Boxon Sverige, Danmark, Norge og Kina blev FSC-certificeret i starten af 2022. Som det første skridt sikrede vi FSC-certificering hos vores 23 hovedleverandører. I dag er 42 % af vores fiberbaserede artikler FSC-certificerede, og vores polyethylen er fremstillet af fornybare råmaterialer.

 

 

Læs mere
Linje

CO2-neutralt websitecertifikat

Dette certifikat bekræfter, at IngenCO2.dk er deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner.

 

Læs mere
Linje
Tom række
loading symbol