light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Etiketter & Sporbarhed

Vi har etiketløsningen til dig!

Med etiketter er der ubegrænsede muligheder for at gøre dit varemærke synligt gennem hele emballageflowet. Udnyt dem intelligent og kreativt, så øger du din eksponering tusind gange.

En etiket har mange funktioner. Ud over et flot design bør den også indeholde intelligente oplysninger, som skaber logistiske fordele og gør produktet sporbart. Den bør også være godt gennemtænkt ud fra et omkostnings- og miljøbelastningsperspektiv.

Vi tilbyder løsninger inden for alt fra små, enkle etiketter til globale helhedsløsninger til etikethåndtering.

designe etiketter
Linje
PreviewImage

Etiketter

Etiketten udgør en vigtig del af varemærket! Profilér og styrk dit varemærke med et unikt emballagedesign. Etiketter har forskellige formål afhængigt af produktet, de skal sidde på.

Fordele ved at vælge os

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige type etiket til din virksomhed – uanset branche, og hvilken type etiket du har brug for. Vi tilbyder alle typer etiketter, f.eks. vaskeanvisninger, etiketter uden tryk samt flerfarvede design-etiketter. Desuden kan vi hjælpe dig hele vejen fra idé og design til produktion.

 

Læs mere
Linje

Sporbarhed

Uanset branche skaber vi løsninger til dig, der gør dine produkter sporbare fra produktion og bestilling, hele vejen via forhandler til slutkunde. Hele tiden med mulighed for at justere produktinformationen inden printstart. 

Du får en hurtig, fleksibel og bæredygtig helhedsløsning.

 

Læs mere
Linje

Softwareløsninger

Vi gør det nemt for dig som kunde at bestille og håndtere dine etiketter ved at tilbyde smarte softwareløsninger. Med dem kan du som kunde udskrive produktinformation på den rigtige etiket på det rigtige tidspunkt, i det rigtige antal og til den rigtige leverandør.

 

Læs mere
Linje

Etiketprinter og inline-mærkning

I vores sortiment finder du tilpassede etiketprintere, der dækker de fleste behov og miljøer. Vi kan levere alt fra individuelle printere til komplette systemer med f.eks. avanceret rapportering til forretningssystemer.

Vi er en af de mest komplette leverandører inden for inline-mærkning. Med integrerede mærknings- og etiketmaskiner kan vi levere et fuldt integreret system til mærkning af produkter, emballage og transportpaller i produktionslinjen.

 

Læs mere
Tom række
Linje
loading symbol