light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Mediq – et samarbejde at værne om

Mediqs lange og interessante historie begynder i 1899 i Holland, hvor nogle apotekere gik sammen og startede et indkøbskooperativ. Hovedformålet var at beskytte offentligheden mod ulovligt salg af lægemidler. Efter ca. 100 år begyndte man at erhverve apoteker, og indtil 2000 havde man ekspanderet til yderligere lande og indenfor forskellige nicher.

mediq-logo.jpg

I dag er Mediq en ledende leverandør af sygeplejemateriale og medicinske produkter indenfor sundheds- og sygepleje i 14 lande og med ca. 4.000 ansatte. Hovedkontoret ligger stadig i Holland, nærmere bestemt i Utrecht.

Kundecase Mediq
Linje

Kundens behov

Mediq forsyner det skandinaviske marked med sundheds- og sygeplejeprodukter fra sine 5 afdelinger, 3 i Sverige og en i henholdsvis Danmark og Norge.

Da Mediq forespurgte om et tilbud på bølgepap, ønskede man at finde en fælles partner til det skandinaviske marked.  I 2015 indgik Boxon og Mediq en aftale efter gennemførte forhandlinger.

Linje

Boxons løsning

Ved at minimere antallet af eksisterende emballageleverandører opnåede man et mere omkostningseffektivt flow. Leverandøroptimering har mange fordele som forbedret kvalitetssikring, større besparelser og reduceret ressourcebehov.

Ved at samle indkøbene hos Boxon kunne Mediq også få en enklere bestillingsmåde samt faste leveringsdage, så de kunne styre leveringen af emballagematerialet. Mediq afgiver deres bestillinger direkte på boxon.se, og Boxon leverer i henhold til et bestemt, tidsstyret skema.

Jimmy Björk, aftaleansvarlig for Boxon og Patrik Vilhjalmsson for Mediq er tilfredse med samarbejdet og ser frem til næste trin.

quote_37x26.png Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Boxon, siger Patrik Vilhjalmsson for Mediq.

Linje

Grænseløst samarbejde

Et stort potentielt område for besparelser var at se, om man kunne effektivisere det interne flow ved at gennemgå emballering, pakkestationer med mere. Boxon skal også kigge nærmere på Mediqs behov for mærkning – et område som Boxon er specialister indenfor.

Hos Boxon forsøger vi at arbejde på tværs af grænser ved at formidle viden og implementere vellykkede løsninger over landegrænserne, men også mellem vores forretningsområder.

Jimmy Björk afslutter:

quote_37x26.png Hvis vi kan se, at vi kan tilføre noget til kunden, så er det en selvfølge at arbejde sådan her. Det gør det hele mere stimulerende og udfordrende. Vi lærer af hinanden, og det vinder vi alle på i sidste ende, både os og kunden.

Linje
loading symbol