light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Ecovadis

Hvert år vurderes Boxons bæredygtighedsarbejde af Ecovadis. Det førende evalueringssystem tager hensyn til aspekter som miljø, arbejdsforhold, virksomhedsansvar og etik samt bæredygtig leverandørkæde.

EcoVadis-metoden er baseret på internationalt vedtagne principper for bæredygtighedsrapportering såsom GRI (Global Reporting Initiative), FN’s Global Compact og ISO:26000. Evalueringen revideres desuden af uafhængige bæredygtighedseksperter. For regnskabsåret 2022 fik Boxon en score på 71 ud af 100 i rangordningen, hvilket indebærer, at vi fortsat er blandt de 5 % højest placerede af alle vurderede og sammenlignelige virksomheder og er blevet tildelt EcoVadis Guld.

"Denne udmærkelse er en anerkendelse af Boxons hårde arbejde og engagement i at nå vores bæredygtighedsmål. Den bidrager til vores aktive arbejde frem mod FN’s 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling," siger Ann-Sofie Gunnarsson, som er CSO hos Boxon.

Læs hele evalueringen af vores virksomhedsår i bæredygtighedsrapporten. Hvis du er interesseret i vores Ecovadis Scorecard, bedes du kontakte os.

 

 

Linje
Tom række
loading symbol