light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

String Furniture

Mindre plastik og affald til String Furniture

Siden 1949 har String skabt og produceret møbler af høj kvalitet med et skandinavisk design. Designet, der er tidløst i udtrykket, er lige så vigtigt som funktionaliteten. Måske har du hørt om den ikoniske String-hylde? Produktet er et sandt eksempel på bæredygtighed – det er holdbart, har tidløst design og materialer, der holder i generationer.

string logo

Linje

Samarbejde, som vokser

Samarbejdet med String Furniture startede for flere år siden, da de kontinuerligt købte strækfoliemaskiner og strækfolie af Boxon. I 2022 tog samarbejdet yderligere fart, da et personligt møde resulterede i udskiftning af strækfolie samt køb af kundeunikke kasser, omsnøringsmaskine og bølgepapsmede. 

Linje

Holdbarhed en rød tråd

Bæredygtighed er en naturlig rød tråd hos String Furniture, så derfor ville man gerne undersøge, hvordan man kunne reducere brugen af plast samt papaffald. String Furniture besluttede at skifte til letvægts-REUSE-strækfilm baseret på genanvendt plast, hvilket resulterede i 53 % mindre jomfruelig plast og 52 % lavere omkostninger.

De ville også producere deres fyldmateriale lokalt. Det gør vi ved at genbruge gamle papemballager. String Furniture valgte en bølgepapmaskine fra Boxon, som hidtil har reduceret deres papiraffald med ca. 60 %. Ganske enkelt en WIN-WIN-løsning.

Linje

quote_37x26.png  I 2022 havde vi som mål at reducere plast og papaffald. Sammen med Boxon, som har været fantastiske i deres bestræbelser på at præsentere alternativer, fandt vi ud af, at vi kunne reducere brugen af plast enormt meget. Og stadig spare penge. Boxon forsynede os også med en bølgepapmaskine, som fremstiller støddæmpningsmateriale af brugt pap. Det medførte en betydelig reduktion af affaldet, og vi sparer penge på ikke at skulle købe ny støddæmpning af karton.
Fem stjerner til Boxon! siger Erik Eriksson Teamleader Warehouse String Furniture.

 quote_37x26.png Jeg setter stor pris på samarbeidet med String Furniture. Jeg og mine kontaktpersoner har et veldig godt og tett samarbeid. Dette er et utmerket eksempel på hvordan vi i Boxon vil jobbe med kundene våre – Winning together», sier Karin Dahlberg, Account Manager i Indoor Sales, Boxon.

Linje
Tom række
loading symbol