light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Netthandelsgruppen AS

Emballageløsninger til den norske
e-handelssite Netthandelsgruppen AS

Den norske e-handelsvirksomhed Netthandelsgruppen er blandt de største i Norge. En virksomhed, der i hurtigt tempo fortsætter med at øge sit salg.

NHG_logo.jpg

Netthandelsgruppen driver de velkendte webbutikker Tights.no, Comfyballs.no og Weightless.no. Tights.no er det største og mest succesrige site, hvor du kan finde alt inden for træning, diæt og sund livsstil. I 2020 havde Netthandelsgruppen fordoblet deres omsætning, og de forventes at nå 300 mio. norske kroner i slutningen af året. I 2019 omsatte de for 150 millioner norske kroner.

Emballageløsning til Netthandelsgruppen
Linje

Stor fokus på ekspansion

Frem til i dag har virksomheden kun ét norsk lager i Ryen, Oslo. Men efter et år med enorm ekspansion er det nu blevet nødvendigt at udvide kapaciteten. Planen er at sende varer til hele verden fra det nye lager.

I det seneste år har vi oplevet en enorm vækst, men vi har ikke haft tilstrækkelig fysisk plads. Tights.no oplever den største vækst i Norge, men også Comfyballs oplever en stærk udvikling i Sverige samt i udlandet. Netthandelsgruppen vil derfor sende deres pakker fra Sverige og servicere alle svenske kunder fra det nye lager.  

Siden 1. juni 2020 har Netthandelsgruppen haft en samarbejdsaftale med Boxon om emballageløsninger.

Linje

Kundens udfordring

Netthandelsgruppen havde brug for alt inden for emballage.

 Vi køber næsten alt inden for pakning hos Boxon, dvs. etiketter, tape, strækfilm, boblefolie samt alt inden for emballage og bølgepap. Vi er meget tilfredse, siger Logistikchef hos Netthandelsgruppen, Johan Nordström, som angiver et videre og udvidet samarbejde fremover.

 Fra nu af køber Netthandelsgruppen alt emballage hos os bortset fra e-handelsposer, hvilket vi stadig arbejder med, siger Frank Vee, som er Boxons salgskontakt til Netthandelsgruppen. Han fortsætter: ”Fra juni og frem til nu har de bestilt meget emballage hos os, hvilket desuden vil stige fremover.

Linje
Forsendelsesesker til webbutikken Tights.no

Boxons løsning

Vi præsenterede flere forskellige løsninger til E-handelsgiganten.

Den mest populære emballage er en E-handelskasse til webbutikken Tights.no. En E-handelskasse kræver ikke tape og kan justeres i højden og derfor kræver den ikke fyldmateriale. Da løsningen blev testet var de så tilfredse, at virksomheden straks bestilte et stort antal. Et andet produkt vi har udviklet er en kombineret standard- og modulkasse til drinkbrikker. Denne løsning bliver nu udviklet endnu mere med tryk og en hurtig løsning for hurtigere emballeringstid.

quote_37x26.png De er meget nytænkende og innovative og de ønskede en samarbejdspartner, der kunne hjælpe dem med at blive endnu bedre. Det har vi gjort vores bedste for at forsøge at leve op til, siger Frank Vee.

Linje

Julekalender til Netthandelsgruppen AS

Inden jul 2022 havde vi mulighed for at lave en julekalender sammen med Netthandelsgruppen AS. Der blev skabt 24 låger med i alt 25 produkter, hvor selve kalenderen var lavet af bølgepap.

 

Læs mere om julekalenderen
Linje
Tom række
loading symbol