light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Bulkhåndtering

Storsække eller FIBC (=Flexible Intermediate Bulk Container) er beholdere til bulkgods, der anvendes i mange forskellige brancher. De er fremstillet af polypropylen og er 100 % genanvendelige. Vi kan tilbyde sækkene produceret udelukkende med nye råvarer (Virgin) eller i visse tilfælde (afhængigt af forudsætningerne) med et indhold af op til 30 % genanvendt (PCR).

De robuste og praktiske sække anvendes i forskellige industrier som f.eks. levnedsmidler, medicin, byggeri, landbrug og affaldshåndtering til nem transport, opbevaring og håndtering af store mængder materialer.

Storsække er udformet til at kunne klare tung belastning og forskellige vejrforhold. Deres effektivitet og holdbarhed har gjort dem til en uundværlig del af moderne industri og miljøvenlig forvaltning af ressourcerne.

Verdensomspændende produktionsanlæg 

Vi vil garantere, at hver storsæk opfylder bestemte krav inden for både kvalitet og ydeevne. Derfor arbejder vi på alle vores produktionsanlæg i Europa og Asien med topmoderne teknologier og strenge kvalitetskrav. På vores verdensomspændende produktionsanlæg respekterer vi omhyggeligt vores etiske værdier.

Linje

Storsække til forskellige formål

Som basismodel fås standardstorsækkene til forskellige produkter som f.eks. sten, sand og mange andre produkter. Storsækkene kan belastes fra 25 til 3.000 kg og konstrueres efter, hvordan de skal bruges og især efter indholdet.

Der findes flere forskellige konstruktionstyper, som kan kombineres. Hvilken ophængning du har brug for, afhænger først og fremmest af den last du vil transportere i storsækken, samt af dit håndteringssystem. Top- og bundkonstruktionerne tilpasset efter dit produkt og dine systemer til effektiv påfyldning og tømning.

Eksempler på forskellige storsække/big bags:

  • Til fødevarer og følsomt gods
  • Til farligt gods
  • Antistatiske for at beskytte produkter eller personer mod elektricitet
  • Til fjernelse af asbest
  • Til gødning, cement og gips
  • PET Big Bags af genanvendte PET-flasker
  • Big bags med op til 30 % genanvendt polypropylen.

Vi hjælper dig selvfølgelig med råd om, hvordan dine storsække skal opbygges.

Kontakt os!

Linje
Tom række
loading symbol