light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Automatiseringsløsninger

Vi hjælper dig med at finde den rigtige automatiseringsløsning!

Når vi ser på effektivisering af emballageprocessen sammen med vores kunder, analyserer vi den aktuelle situation. Vi analyserer både indgående og udgående flow i virksomheden. Hvor er flaskehalsene, hvilke arbejdsstationer bør undgås, hvordan ser det generelle arbejdsmiljø ud, og hvor findes de største effektivitetsmuligheder?

Vores eksperter hjælper dig med at finde automatiseringsløsninger til hele emballeringsprocessen – fra emballering til sortering, inline-mærkning, softwareintegration og materialehåndtering.

Linje

Hvilke udfordringer har I?

Håndterer I store mængder gods i forskellige størrelser og ønsker at reducere lagerhåndteringen af emballager? Er I en hurtigt voksende e-handel, som vil beskytte jeres emballage mod snavs, fugt, støv og skader, samtidig med at I får en visuel og tiltalende emballage, som slutkunden sætter pris på? Håndterer I følsomme produkter, der har brug for sikker og kondensfri emballering? Vi har erfaring med automatiseringsløsninger til de fleste brancher.

Vi kan hjælpe jer med at identificere udfordringerne samt forebygge og forudse eventuelle fremtidige logistikproblemer. Alt dette gør vi med en grundig gennemgang af dine produktions- og logistikforhold: produkter, indgående og udgående flow, arbejdsprocesser, varemærkekrav og forventninger.

Linje

Vi hjælper med helheden

Behovet for automatisering kan se meget forskelligt ud afhængigt af den branche, du arbejder i, og hvor stor din virksomhed er. Vi hjælper med helheden og kan tilbyde alt fra totalløsninger til enkeltstående maskiner inden for alle brancher. Ingen brancher er fremmede for os, og ingen virksomhed er for stor eller for lille.

Se eksempler på automatiseringsløsninger inden for e-handel.

Linje
Tom række
loading symbol