light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Logistik

Den øgede digitalisering med salg gennem flere kanaler og krav om kortere leveringstider er udfordringer, som de fleste logistikvirksomheder står over for i dag. Forbrugerne efterspørger stadigt mere valgfrihed, både i form af hvordan produktet bestilles, og hvordan det derefter leveres. Hos Boxon har vi et dybtgående kendskab til logistikbranchens behov og kan tilbyde intelligente emballagekoncepter, der virkelig gør en forskel i din forretningsverden.

Vores mission er at hjælpe dig med at optimere emballageflowet og skabe muligheder for økonomiske transporter, så du kan sikre ensartede rutiner.

Tom række

Tilpassede løsninger, der effektiviserer emballageflowet

Vi effektiviserer dit emballageflow med en kundeunik ordreplatform, globale leverancer med lokal produktion og lagerføring til "just-in-time"-leverancer. Med en række tilpassede automatiseringsløsninger bliver det lettere for dig at drive din virksomhed.

Vi leverer effektive stregkodeløsninger, inklusive software, og skaber "indgående" og/eller "udgående" hubs med en kombination af software, printere, etiketter og supportaftale i en økonomisk totalløsning, hvor du kan vælge alle delene eller kun dem, du behøver.

Selvfølgelig har vi også alt, hvad du har brug for på emballagesiden. Emballagekonceptet indeholder komplette produktløsninger med tilpasset design og konstruktion, der sikrer transporterne og den interne håndtering.

Linje

Specialemballage i træ - SDK Logistics

Samarbejdet mellem SDK Logistics og Boxon startede i 2013. Boxon kunne tilbyde SDK Logistics en helhedsløsning indenfor emballagemateriale med alt fra hurtig levering af Boxon standardartikler til helt unikke løsninger til SDK Logistics’s kunder. 

Læs mere
Linje
Tom række
loading symbol