light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Skræddersyede e-handelskasser

To skræddersyede e-handelskasser boostede brandet for Skapamer på en bæredygtig måde.  

Skapamer.se er en af Sveriges største og mest populære webshops til kreativitet og hobby. Butikken blev grundlagt i 2010 og har alt til dem, der elsker at skabe og være kreative. Skapamer.se har et bredt sortiment til meget fordelagtige priser for både store og små.  

Skapamer.se og Boxon har samarbejdet siden 2018.

skapa,mer-logga.jpg

Linje

Kundens udfordring og samarbejdet med Boxon 

Da Skapamer mødte Boxon for fire år siden, havde de først og fremmest brug for hjælp til at finde en mere effektiv måde at pakke på. Mange af deres varer stillede særlige krav til pakningen. Det gjorde arbejdet meget tidskrævende og heller ikke særligt ergonomisk for de medarbejdere, der udførte pakningen. 

quote_37x26.pngVi begyndte at brygge på en løsning sammen med Henrik hos Boxon. Vi engagerede vores medarbejdere og lod dem komme med input og ønsker til, hvordan pakkeprocessen kunne forbedres." - Sebastian Godoy, Lagerchef hos Skapamer

Sammen med Skapamer tog Boxon et kig på processen ved de forskellige pakkestationer. Begge parter var enige om, at der især blev brugt for meget tid på selve indpakningen, og at materialespildet ved hver enkelt pakning var unødigt stort. Det var vigtigt at finde en løsning med en bæredygtig og miljøvenlig tilgang – både ved pakning og ved levering af produkterne. 

Linje

Sådan løste Boxon udfordringen 

To forskellige emballageløsninger blev skræddersyet til Skapamer – en E-handelskasse Funktion og en E-handelskasse LM, begge med Skapamers eget logo. 

Funktionskassen blev udviklet, så den nemt kan tilpasses efter varens størrelse. Det gav mulighed for at pakke mange forskellige typer af varer i én og samme kasse. Den praktiske tapestrimmel fjernede desuden behovet med manuel tapning.  

E-handelskassen LM er udviklet til nemt at kunne foldes sammen fra et enkelt stykke bølgepap til en færdig kasse uden behov for yderligere lukning. Kassen passede perfekt til Skapamers sortiment af mindre varer. Denne emballage efterlader så godt som intet bølgepapspild. 

Før havde Skapamer nogle besværlige arbejdsprocesser i pakkelokalet. Også dette kunne Boxon hjælpe med at se på. Nye mere ergonomiske og effektive processer og procedurer samt et nyt flowskema hjalp Skapamer med at øge antal pakker pr. dag pr. person fra 120 til ikke mindre end 131.  

E-handelskasse
Linje

quote_37x26.pngVi vil fremfor alt løfte samarbeidet, lydhørheten og kommunikasjonen som har vært enestående fra begynnelse til slutt. Henrik og Boxon har virkelig lyttet til våre behov, kommet med kreative med forslag til løsninger og ideer som alle har generert verdi for Skapmer. At vi dessuten har fått varemerket vårt og logoen på eskene våre, var prikken over i-en og har skapt merverdi for kundene våre" - Sebastian Godoy i Skapamer.

Linje

Hvad med bæredygtighed?  

Ud over det kraftigt reducerede brug af tape og bølgepap førte de nye løsninger til, at fragtvolumen faldt både internt og eksternt. Funktionsboksen kan tilpasses størrelsesmæssigt, og derfor fyldes emballagerne altid på den bedste måde med et eller flere produkter. Det betyder, at luften i forsendelserne bliver bragt ned på et minimum. Mindre pakker betyder mindre fragtvolumen eksternt og også internt, fordi der er plads til flere kasser i opbevaringsboksene under pakningen. 

Begge kasser er desuden fremstillet af FSC-certificeret bølgepap, som er mere miljøvenligt.   

Efter rådgivning fra Boxon omlagde Skapamer desuden leverancerne fra flere gange om ugen til én gang om ugen for at mindske miljøpåvirkningen fra CO2.

E-handelskassen LM
Tom række

quote_37x26.pngVi havde aldrig kunnet drive et så succesfuldt projekt uden det store engagement, den gode kommunikation og den stærke passion fra teamet og personalet hos Skapamer. Det gjorde hele forskellen, så det var nemmere for mig at hjælpe dem med at identificere deres behov og implementere de bedste løsninger for dem. Det gjorde også mit arbejde meget sjovere og mere tilfredsstillende. Kort sagt en drømmekunde!” - Henrik Wickström, Account Manager hos Boxon

Tom række
Læs flere kundecases
Linje
loading symbol