light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Emballageløsning til eksport af udstyr til elproduktion

En velkendt producent af udstyr til elproduktion ønskede at levere det første parti udstyr til deres store internationale kunde, og udstyret skulle eksporteres fra Kina til USA. 

Udstyret er både stort og tungt. Det tungeste vejer 42 tons. De bliver transporteret over land, vand og land til bestemmelsesstedet. Under transporten bliver det udsat for fugt, ujævne veje og andre logistiske udfordringer i omgivelserne. Derudover hastede leveringen meget. Kunden havde bestilt forsendelsen, og udstyret skulle eksporteres inden for to uger.

Emballageløsning til stor udstyr
Linje
Emballageløsning til elproduktionutstyr

Boxons emballageløsning 

På det tidspunkt var udstyret endnu ikke helt færdigt. Derfor udviklede vi emballage på baggrund af tegninger af udstyret og omfattende analyser af det logistiske miljø. I betragtning af den korte leveringstid holdt vi en del møder med kundens relevante afdelinger for at diskutere emballageløsningen og arbejdede over for at optimere løsningen og sikre en problemfri implementering af projektet. 

Emballagen bestod hovedsageligt af massive træpaller, krympefolie og vandafvisende stof. Krympefolie og tørremiddel kan holde godset tørt, så det kan modstå det fugtige miljø under transporten. Det vandtætte stof kunne også beskytte udstyret mod regn og støv.

Derudover har vi tilføjet ekstra beskyttelse på kritiske steder på udstyret, herunder støddæmpende materialer for at modvirke kollisionsskader og rustbeskyttende papir for at modvirke korrosion. Desuden blev driftsmæssig nemhed også overvejet, så håndteringen gennem det logistiske flow kunne blive meget nemmere. 

Vi leverede også emballageservice på stedet til projektet. Boxons emballageteknikere og -operatører havde besøgt stedet mange gange i henhold til kundens produktionsplan for at vejlede og implementere emballeringen af udstyret. Vi kommunikerede med kundens konstruktions-, sikkerheds-, drifts- og udstyrskoordineringspersonale på stedet for at sikre korrekt emballering, så emballagen kunne blive klar til tiden på en standardiseret måde. 

Hele projektet blev gennemført på lidt over 10 dage. Den samlede emballageløsning tager højde for transportsikkerhed, effektivitet og omkostningsbesparelser, hvilket gjorde kunden meget tilfreds. 

Anvendte emballagematerialer 

Massive træpaller, strimler af massivt træ, krympefolie, vandafvisende stof, tørremiddel, rustbeskyttende papir, gummi osv. 

Linje
loading symbol