light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Services

Boxon dækker dine behov inden for komplette emballageløsninger, skaber løsninger til etiket og sporbarhed og giver mulighed for øget automatisering med maskiner og udstyr. Vi tilbyder også flere services, der forbedrer vores kunders forretningsproces.

Services, der tilføjer værdi

En optimeret logistikløsning er nøglen til omkostningseffektivitet. Vi har i årenes løb udviklet vores logistikservices efter vores kunders behov. Vi tilbyder f.eks. lagerføring med et udbygget netværk af logistikhubs rundt om i Europa. Vi kan nå ud til de fleste af vores kunder på en omkostningseffektiv måde med just in-time levering.

En forudsætning for effektiv logistik er et præcist informationsflow, og Boxon tilbyder en række muligheder for at opnå det. Vi har stor erfaring med opsætning af både direkte EDI og WebEDI eller white-label webportaler.   

 

Services
Linje
PreviewImage

Behovsanalyse

Vi udvikler også nye produktløsninger eller optimerer de eksisterende. Her tager vi udgangspunkt i en behovsanalyse. Sammen med vores kunder analyserer vi jeres virksomhed, aktuel situation og udfordringer. Derefter finder vi frem til, hvor vores løsninger kan tilføre værdi. For os er det vigtigt, at vores kunder føler, at Boxon bidrager langsigtet til deres virksomhed.

Vi har et komplet tilbud og kompetence til konstruktion & design af emballageløsninger, og vi tilbyder også design & prepress til tryk af både etiketter og emballager. En færdig løsning kan suppleres med en professionel pakkevejledning, der kan anvendes ude i virksomheden til at sikre alle momenter i en pakkeproces.

Linje

Boxon tilbyder et intelligent globalt etiketsystem , der giver kontrol og muligheder ud over det sædvanlige. Vores kunder kan afgive ordren til os lokalt, men få leveret etiketten direkte til deres leverandører næsten hvor som helst i verden. Altid med præcise oplysninger, design og antal.
Vi tilbyder også en række softwareløsninger til håndtering af data og lokal udskrift af etiketter. Derfor har vi naturligvis eksperter inden for softwaresupport.       

For at understøtte vores tilbud med maskiner og udstyr har vi en komplet afdeling for maskinservice med både de rigtige ressourcer og kompetencer. Her tilbyder vi også system- og maskinuddannelse.

Tom række

Vi tilbyder ydelser på følgende områder

Strækfolietester

Med en strækfolietest lokalt hos virksomheden tester vi kvaliteten og strækningsevnen.

Læs mere

Lagerføring

I dag hjælper Boxon hundredvis af kunder med at lagerføre deres produkter til just-in-time-leverancer.

Læs mere

Konstruktion & Design

Med optimale løsninger sænkes omkostningerne. Tendensen er tydelig, og årsagerne er mange.

Læs mere

Pakkeinstruktioner

Vores informative Pakkeinstruktioner gør pakningen lettere for mange af vores kunder.

Læs mere
Tom række

Globalt etiketsystem

Vi giver vores kunder fuld kontrol over deres etiketter og mærkning, uanset hvor i verden de selv befinder sig.

Læs mere

Softwaresupport

Når man har truffet den vigtige beslutning om at investere i en løsning, så er det naturligvis vigtigt, at løsningen fungerer.

Læs mere

EDI-integration

Vi vil sammen med kunden effektivisere sammenhængen mellem vores systemer for at undgå manuel håndtering.

Læs mere
Tom række
loading symbol