light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Mærkning med UV-blæk

Limmareds glasværk blev grundlagt allerede i 1740, og er i dag en del af det irske selskab Ardagh Group. Koncernen er verdensledende inden for glas- og metalemballageløsninger til verdens største forbrugeremballage. Glasværkets mest kendte produkt er flaskerne til Absolut Vodka.

Kundens behov

For glasværkets del var det vigtigt at få en sporbarhed på det enkelte glasprodukt, uden at mærkningen var synlig.

Limmareds glasværk henvendte sig til Boxon efter tip fra deres danske søsterselskab Holmegaard. Det danske selskab var meget tilfredse med, hvordan deres mærkning fungerede og anbefalede derfor mærkeudstyret fra Videojet.

Boxons løsning

Muligheden for at mærke med UV-blæk gjorde valget enkelt, og til det bedste alternativ. For at få sporbarheden med mærkes hvert enkelt produkt med en dato, der fortæller, hvornår produktet er produceret og i hvilken linje det er fremstillet.

I øjeblikket findes to linjer, som begge har inkjetprintere. Maskinerne kører døgnet rundt og har siden starten for mere end et år siden mærket ca. 200 millioner glasflasker og dåser.

quote_37x26.png Det er gået uden problemer, og den eneste vedligeholdelse, der kræves er påfyldning af blæk og en lettere rengøring, som operatøren selv klarer, konstaterer Gösta Wilsson fra Ardagh Group.

Klik op Læs mere for at læse mere om detaljerne i løsningen.

Læs mere
Linje
loading symbol