light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Emballageløsninger

Emballagen udgør en vigtig del af produktet. Vores innovative emballageløsninger er skabt til at opfylde din virksomheds unikke behov. Med fokus på kvalitet og bæredygtighed leverer vi smarte emballageløsninger, der optimerer din virksomhed og bidrager til en bæredygtig fremtid.

Med en smart emballageløsning vil man først og fremmest beskytte produktet, men også kommunikere varemærket. Nutidens teknologi kan desuden bruges til at integrere sporbarhed. Et unikt emballagedesign, der adskiller sig fra konkurrenterne, kan være med til at skabe en stærk position på markedet.

Vores emballageløsninger er så vidt muligt fremstillet af bæredygtige materialer. Desuden er de designet til at:

  • Beskytte produktet
  • Styrke dit brand
  • Gøre kundeoplevelsen bedre
  • Integrere teknologier
kasser med tryk
Linje
PreviewImage

Standardemballage

En god emballage forstærker købsoplevelsen. Det gælder både for industrivirksomheder, logistikvirksomheder og e-handel. En komplet og gennemtænkt emballage bliver en naturlig kontaktflade mellem afsender og modtager.

I vores standardsortiment har vi et komplet udvalg af emballager, alt fra arkivbokse til e-handelskasser med smarte funktioner.

 

Læs mere
Linje

Customized

Vi kan også specialdesigne eller skræddersy din emballage helt efter dine ønsker. Det kan vi gøre med den teknologi, kreativitet og viden vi råder over.

I vores omfattende standardsortiment finder du sandsynligvis den emballageløsning, du leder efter, men hvis du vil skille dig ud, kan du nemt gøre det ved at profilere din emballage. Moderne trykketeknik og udstyr gør, at man kan trykke på det meste. 

 

Læs mere
Linje

Bulkhåndtering 

Mange af vores kunder har behov for at transportere og opbevare større mængder af forskellige basismaterialer som sten, sand, metalpulver, kemiske komponenter eller råvarer og halvfabrikata til fødevareindustrien.

Vi tilbyder et bredt sortiment af Big Bags (FIBC), som er fremstillet af polypropylen og er 100 % genanvendelige.

 

Læs mere
Linje

Optimering

Hver dag bliver der håndteret store mængder af varer, og vi ved, at et optimalt og effektivt flow er altafgørende for den daglige håndtering. Det er her, vores ekspertviden kommer i spil. Ud fra en behovsanalyse, som tager hensyn til din situation og hvad, man kan forvente af fremtiden, udvikles der et særligt tilpasset og effektivt flow til din virksomhed. 

Optimering kan foretages efter mange parametre – antal leverandører, indgående og udgående leverancer, automatisering, godsmærkning, ergonomi og lagerhåndtering – ja, listen er lang. 

 

Læs mere
Linje
Tom række
loading symbol