light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Kundecase

Det er jer kunder, der vejleder os i vores arbejde, og Boxon stræber efter langsigtede forretningsrelationer. Det er ikke kun, hvad vi siger om os selv, der er vigtigt, det er jeres ord om os, der er værdifulde.

Brancher

Emballager, etiketter og automatisering er noget, som de fleste virksomheder kommer i kontakt med, uanset hvilken branche man tilhører. Ingen brancher er fremmede for os, og ingen er for stor eller for lille. De fleste af de virksomheder, vi arbejder med, er dog inden for industri-, handel-, logistikbranchen og Automobil branchen.

Læs mere om vores mest gængse brancher

Industri

Vi ved, at der er både komplekse og specifikke udfordringer i forskellige industrisektorer

Læs mere

Detail/e-handel

Ved at forstå forbrugernes behov kan detailvirksomheder opnå enorme fordele.

Læs mere

Logistik

Mange virksomheder vil integrere logistikstrømmen i deres egen drift i takt med, at kravene stiger.

Læs mere

Bilindustrien

Til bilindustrien tilbyder vi omkostningseffektive og miljøvenlige emballageløsninger.

Læs mere
Tom række

Herunder har vi samlet cases fra vores kunder i forskellige brancher. 

Dugges bryggeri

Dugges bryggeri åbnede dørene i 2005 i Göteborg og er siden vokset sig større.

Med vores unikke trepartssamarbejde kan vi imødekomme deres behov for fleksibilitet og korte leveringstider.

Ved at tilbyde Dugges den fleksibilitet de ønsker kan de også forsøge at holde deres materialeforbrug nede, så vi ikke skal overproducere.

 

Læs mere
Linje

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson er en nordisk partner som i over 100 år har tilbudt innovative løsninger inden for fastgørelseselementer. 

Vi tilbyder dem flere forskellige løsninger, men for 3 år siden ønskede de at lave deres blisterkort om for at finde en løsning til at reducere deres brug af plastik. Dette for at gøre produktet mere bæredygtigt. 

Ved hjælp af den nye løsning blev plastforbruget på deres blistere reduceret med 83 %. 

 

Læs mere
Linje

Good Guys

Samarbejdet mellem Good Guys og Boxon har været i gang siden 2017. Vi har siden udviklet os sammen, efterhånden som virksomheden og behovet for etiketter er vokset.

 

 

Læs mere
Linje

Elgiganten

Elgiganten har været kunde hos Boxon siden sommeren 2022. Samarbejdet er gradvist vokset, og Boxon levere alt fra emballage og maskiner til en integreret webbaseret platform.

 

Læs mere
Linje

String Furniture

Samarbejdet startede for flere år siden, da de kontinuerligt købte strækfoliemaskiner og strækfolie af Boxon. I 2022 tog samarbejdet yderligere fart, da et personligt møde resulterede i udskiftning af strækfolie samt køb af kundeunikke kasser, omsnøringsmaskine og bølgepapsmede. 

 

Læs mere
Linje

SoliferPolar

Boxon hjalp SoliferPolar med at producere en emballageløsning, en kasse, med teleskopfunktion. Kassen består af to halvdele, der passer ind i hinanden. På den måde kan emballagen bruges til alle de produkter, som Polarvagnen sender.

 

Læs mere
Linje

Skapamer

Skapamer.se er en af Sveriges største og mest populære webshops til kreativitet og hobby. Butikken blev grundlagt i efteråret 2009 og har alt til dem, der elsker at skabe og være kreative. Skapamer.se har et bredt sortiment til meget fordelagtige priser for både store og små.  

Skapamer.se og Boxon har samarbejdet siden 2018.

 

Læs mere
Linje

Automated processes for better efficiency

Roxtec was founded in Sweden in 1990 and is world-leading in flexible sealing solutions for cable and pipe penetrations. Their flexible systems are used for cable sealing and pipe sealing in many demanding industries and projects worldwide, as the seals provide certified protection against several risks such as fire, gas, dust, water and pests.

Læs mere
Linje

Alfa Laval

Med de mange enheder i Alfa Laval-koncernen har det været en udfordring at skabe og fastholde ensartethed i emballagesortimentet.

quote_37x26.png Tidligere håndterede de enkelte enheder både deres egne bestillinger og designet af emballagematerialet, siger Claus Møller, global indkøbschef hos Alfa Laval.

På den måde er brandet ikke blevet fremhævet tilstrækkeligt.

Læs mere
Trykt emballage til Alfa Laval
Linje
Kundecase Mediq

Mediq

Mediq forsyner det skandinaviske marked med sundheds- og sygeplejeprodukter fra sine 5 afdelinger, 3 i Sverige og en i henholdsvis Danmark og Norge.

Da Mediq forespurgte om et tilbud på bølgepap, ønskede man at finde en fælles partner til det skandinaviske marked. I 2015 indgik Boxon og Mediq en aftale efter gennemførte forhandlinger.

Læs mere
Linje

Netthandelsgruppen AS

Den mest populære emballage er en E-handelskasse til webbutikken Tights.no. En E-handelskasse kræver ikke tape og kan justeres i højden og derfor kræver den ikke fyldmateriale.

Da løsningen blev testet var de så tilfredse, at virksomheden straks bestilte et stort antal. 

Læs mere
Emballageløsning til Netthandelsgruppen
Linje
Boxon producerede folie til Larsviken

Larsviken

Boxon har udviklet chipsposens folie i samarbejde med Larsviken. Den har en fødevaregodkendt inderside af aluminium og farverigt tryk på ydersiden. Aluminiummet bryder igennem på forsiden og får posen til at udstråle kvalitet.

Boxons nærhed, det høje, personlige serviceniveau og muligheden for at prøve sig frem til den rigtige emballage bliver værdsat af Bertil og Britt-Marie. 

quote_37x26.png Vi er mere end tilfredse med resultatet, siger søskende.

Læs mere
Linje

Cajom

quote_37x26.png  I begyndelsen købte vi færdigtrykte plastbeholdere af en type, der skulle pakkes, fortæller medejer af Cajom Pepparrot AB, Lisa Boström.

Det viste sig at være en dyr metode. Inden for fødevarebranchen kan regler og direktiver ændre sig hurtigt, og en eneste fejlmærkning gjorde den fortrykte beholder værdiløs.

Et omkostningseffektivt alternativ med lave engangsomkostninger, der ikke kræver dyre klichéskift og med kortere leveringstider. Den perfekte løsning for Cajom.

Læs mere
Etiketopløsning til Cajom
Linje

Ardagh Group 

For glasværkets del var det vigtigt at få en sporbarhed på det enkelte glasprodukt, uden at mærkningen var synlig.

Limmareds glasværk henvendte sig til Boxon efter tip fra deres danske søsterselskab Holmegaard. Det danske selskab var meget tilfredse med, hvordan deres mærkning fungerede og anbefalede derfor mærkeudstyret fra Videojet.

Læs mere
Sporbar mærkning med UV -blæk
Linje
Emballage til Volvo

Volvo Cars

Konceptets grundlag er at sikre integriteten i kundens forsyningskæde og derefter udvikle en formstøbt plastemballage, der enten fungerer som retursystem for indgående varer til en motorfabrik eller som engangsemballage. Med de nye løsninger kan behovet for standardemballager reduceres.

quote_37x26.png Fordelen ved at samarbejde med Boxon er, at vi taler det samme sprog. Vi har en god dialog, og de har stor viden om konstruktion, og hvordan flowene fungerer", forklarer Åke Axelsson, emballageingeniør hos Volvo.

Læs mere
Linje

Baldwin Jimek

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde. Produkterne sendes over hele verden med skib og bil og udsættes derfor for stød og forskellige temperaturer. Desuden kan luftfugtigheden variere. 

Produktkasserne stables oven på hinanden på virksomhedens færdiglager, og derfor er det vigtigt, at kasserne kan modstå et vist tryk.

Læs mere
Emballeringsmateriale til Baldwin
Linje
Compack Midi til Sandens

Sandéns Security

Ud fra kundens behov: reduceret lagerplads, fleksibelt emballagebehov, varieret adgang og hurtige prøvepakningsmuligheder anbefalede vi Compack Midi. Compack Midi er en On-Demand-løsning, hvor man producerer bølgepapkasser på stedet i nøjagtig den rigtige mængde og på nøjagtigt det rigtige tidspunkt.

Systemet er så tilpas fleksibelt, at det er muligt at producere enkelte kasser for sig selv eller flere i partier – helt tilpasset efter virksomhedens specifikke krav.

Læs mere
Linje

Emballageløsning for MR-scanner

Boxon har erfaring med emballageløsning for medicinsk udstyr. Efter en omfattende analyse samt evaluering  kan vi tilbyde passende emballageløsninger til en lang række medicinske apparater som f.eks. CT-scanner, MR-scanner, røntgenmaskiner, ultralydsudstyr samt diagnose- og behandlingsudstyr, og levere det sikkert til slutdestination. 

Læs mere
Emballageløsning til medicinsk udstyr
loading symbol