light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Whistleblowingpolitik Boxon

Hvorfor er whisteblowing vigtig?

Hos Boxon* stræber vi efter at have en åben og transparent arbejdsplads, hvor der ikke må foregå uregelmæssigheder. Det opretholder vi i fællesskab ved at give dig mulighed for whistleblowing. Vi anvender Visslans whistleblowingkanal, som sikrer din anonymitet og høj sikkerhed, og som du kan få adgang til ved at klikke her: https://boxon.visslan-report.se/#/?lang=en.

Hvem kan rapportere?

Kort fortalt kan du rapportere uregelmæssigheder, hvis du er eller har været aktiv inden for Boxon. Hvis du ikke er sikker, opfordrer vi dig til at læse mere i vores whistleblowingpolitik.

Hvad kan rapporteres?

Vi opfordrer dig til at whistleblowe ved mistanke om en uregelmæssighed i virksomheden, hvor der er almen interesse i, at den kommer frem. Hvis du ikke er sikker, opfordrer vi dig til at læse mere i vores whistleblowingpolitik. Du behøver ikke at kunne bevise din mistanke, men alle rapporteringer skal gives i god tro.

Hvordan håndteres rapporteringen?

Rapporteringen behandles fortroligt. Alle personoplysninger uden relevans vil blive slettet, og sagen vil kun blive gemt så længe, som det er nødvendigt.

Har du yderligere spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om vores håndtering af whistleblowing-sager, personoplysninger eller arbejdsmiljøspørgsmål, er du velkommen til at læse nedenstående dokumenter:

- Fuldstændig whistleblowingpolitik
- Integritetspolitik

*Boxon = Boxon Group AB, Boxon AB, Boxon AS No, Boxon A/S Dk, Boxon Oy, Boxess, Boxon GmbH, Boxon SARL, Boxon Tech AB, Boxon Shanghai

loading symbol