light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Kvalitetsstandarder

Vi kender og forstår vores kunders specifikke kvalitetskrav og sætter de højeste standarder for kvalitetssikring. Vi sikrer, at disse standarder efterleves med hensyn til både kvalitet og miljø via certificerede styringssystemer.

ISO-certifikater

Derfor gennemgår vi hele tiden vores processer og overvåger relevante indikatorer. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 for at sikre, at vi konsekvent overholder og løbende optimerer vores høje kvalitetskrav.

Vores miljøstyringssystem er ISO 14001-certificeret: 2015.

 

Linje

Alle produkter er forskellige, men værdifulde på hver deres måde. Derfor stiller vi også helt forskellige krav til, hvad en produktemballage skal opfylde. Fælles for dem alle er Boxons høje kvalitetskrav, som er en selvfølge og gælder uden undtagelse for vores emballageløsninger. Især inden for områderne fødevarer, kemi og medicin bliver der ikke gået på kompromis.

Vi kender og forstår de særlige kvalitetskrav, som vores internationale kunder stiller, og sætter de allerhøjeste standarder for kvalitetssikring for os selv:

  • Regelmæssig kontrol på alle produktionsanlæg
  • Løbende optimering af produktionsanlæg og kvalitetskontrol
  • Kvalitetskontrol og kvalitetssikring
  • Opfyldelse af de strengeste hygiejnekrav
  • Permanent kontrol af kvalitet og normkonformitet
  • Certificerede kvalitetsstyringssystemer i henhold ISO, HACCP, BRC og GMP 
  • Opfyldelse af alle relevante produktstandarder, f.eks. ISO 21898 eller IEC 61340-4-4

REACH- og RoHS-erklæringer

Her kan du downloade vores REACH- og RoHS-erklæringer. Erklæringerne er på engelsk. Kontakt venligst indkøbs- og supplychef patrick.fernandes@boxon.com, hvis I ønsker deklarationerne på dansk.

Inspection report

inspection-report-dk_99x32.gif

Boxon.dk er e-mærket - naturligtvis!

e-maerket-gradient.png

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

Linje
Tom række
loading symbol