light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Kraft Group

Kraft Group er svensk distributør af velkendte internationale varemærker inden for hårpleje, hudpleje og makeup. Produkterne sælges af førende hudplejesaloner, dagspa og spahoteller. 

case-kraftgroup-logo3.jpg

Johan og Robert Kraft driver deres succesrige virksomhed med nøje udvalgte produkter og med et stort engagement og støtte til deres kunder. Det er kvalitet hele vejen.

Tom række
Linje

Kundens udfordringer

Med op mod flere 1000 forskellige artikler gælder det om at holde orden. Alle artikler skal mærkes med information om produkttype og hvordan det skal påføres. Alt sammen i overensstemmelse med kravene fra lægemiddelstyrelsen.

Da Boxon kom ind i billedet, blev etiketteringen klaret manuelt – et tidskrævende arbejde. Men med større krav til mærkning fandt Kraft Group ud af, at det var nødvendigt at effektivisere.

Problematikken var ud over det store antal produkter, også artiklernes varierende størrelser og former. Ved projektets start vurderede man, at der var brug for 25 forskellige etiketter for at dække behovet. Et oplæg der havde krævet både tid og penge. Ønsket var at reducere antallet af etiketter og finde en mere effektiv løsning.

Tom række
Linje

Boxons løsning

Det første trin blev at installere Print & Apply-bordprinter og en terminal, der er koblet til forretningssystemet og med etiketlayoutprogrammet BarTender. Når produktets EAN-kode scannes forsynes etiketten med rigtig information og layout, som styres fra forretningssystemet.

Til at løse problematikken med produkternes varierende former, fandt man frem til at en tamp (en plade, der fastgør etiketten) fremstillet af silikone var den bedste løsning. Silikonetampen er fleksibel og tilpasses ved fremstillingen til at kunne håndtere en bestemt form – så produkterne kan være runde, firkantede eller ovale. 

Ved at bruge en silikontamp blev behovet reduceret til 9 etiketter. En videreudvikling af skrifttyper og tekststørrelse gør, at man nu er nede på kun 3 etiketstørrelser !.

Tom række
Linje

Løsningen betyder store tidsbesparelser. Mærkningen bliver ikke længere afbrudt i samme grad ved skift af etiketter og der opnås et mere jævnt flow. Herefter har man kun 3 etiketter at holde styr på hvilket forenkler indkøbet.

Dick Eriksson, lageransvarlig, er tilfreds og ser store fordele ved den nuværende løsning. 

quote_37x26.png Silikontampen fungerer over al forventning og har bidraget til at effektivisere vores mærkning markant, siger han.

Frederik Trip, kundeansvarlig hos Boxon, er enig: 

quote_37x26.png De forskellige produkters udseende var en stor udfordring, men det virker som om vi har fundet den helt rigtige løsning. Denne løsning har vakt interesse hos andre kunder og med facit i hånden kan jeg nu garantere, at den fungerer.

Boxon leverer også pakkeemballage til Kraft Group som bølgepapkasser, lukning og produktbeskyttelse. Alt støddæmpende materiale fremstilles på stedet – en løsning, der er både omkostningseffektiv og miljøvenlig.

Linje
loading symbol