light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Emballagekoncept til e-handel

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med det meste inden for konceptet e-handel. Vi tilbyder alt fra enkle e-handelsposer og e-handelskasser, pakketape og støddæmpende materiale til mere komplekse emballagekoncepter og produktløsninger med tilpasset design, profilering og konstruktion.

Løsningerne er optimeret til e-handel. Alt sammen for at sikre jeres transporter mod skader, reducere klimaaftrykket og gøre det nemt for kunden at bestille online. 

Gør jeres produkter sporbare

I dag kræves der en transparent værdikæde og sporbare produkter med den rette information, der dokumenterer bæredygtighed, indhold og leveringsdato. Automatiseret etikethåndtering giver fuld kontrol over jeres etiketter, uanset hvor i verden mærkningen sker. Nogle af fordelene med vores cloudbaserede ordreplatform er, at I sparer tid, sænker omkostningerne og øger sikkerheden.

 

Giv jeres e-handel et løft

Vi vokser sammen med jer og imødekommer jeres stigende behov, i takt med at jeres e-handel vokser, og jeres varemærke styrkes,. Som nystartet virksomhed har man især brug for et tilgængeligt standardsortiment og lave omkostninger. I takt med væksten bliver der brug for at styrke varemærket og give kunden en oplevelse allerede under udpakningen, så kunderelationen styrkes. Når virksomheden kommer op i fuldt tempo, får de interne processer større og større betydning, og der opstår et behov for effektive pakkestationer og velfungerende arbejdsgange.

Uanset om virksomheden er stor eller lille, finder vi sammen produkter, løsninger og tjenester, som øger lønsomheden på både kort og lang sigt.

Tom række
Ikon for e-handel small

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor der er behov for lettilgængelige og fleksible produkter til hurtig og effektiv pakning.

Læs mere
Ikon for e-handel medium

Niveau Medium

Det begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere med tryk på jeres emballager. Eller unikke emballager, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Læs mere
Ikon for e-handel large

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset og kræver mere effektiv pakning, hvor forskellige emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten.

Læs mere
Ikon for e-handel xl

Niveau X-Large

Virksomheden har brug for en stærk og stabil partner, der sikrer, at jeres behov opfyldes, og hjælper med, at jeres virksomhed kan køre uden afbrydelser.

Læs mere
Tom række
loading symbol